junius 26

2009.06.27. 05:40

Hello!

Ma megtortent az, amit nagyon nem vartam, de kezdjuk az elejen! reggel felkeltunk, egy ujabb nehez ejszaka utan. (Olyan meleg van a szobaban, az vmi felelmetes) Mindenki elkeszult, elsetaltunk kajalni, reggeli utan vissza gyorsan a kabinba, majd egyszer vki felkialt, Heeeee! Vki meglopott! Gyorsan mindenki csekkolta  a cuccat, csak papir penz tunt el, semmi mas, se telefon, se Ipod, se Lap-top, semmi mas, csak a Dolcsik. Kb 6-7 ember penze veszett oda, ami 460Dolcsi korul volt, felelmetes, ezt senki nem varta, ez csak a 2.het es mar ez megtortent, azt mondtak, hogy tavaly, semmi nem tortent! Tudni kell, hogy a hazak nem zarhatoak, a szekrenyeink nem zarhatoak, senkie sem! mindenki a borondbe bezarva tartja ertekeit! Vagy a szekrenyben, melyben a ruhaink is vannak, na most sokan porul jartak, nekem szerencsem volt, nem tunt el semmim! Azt mondta aki a "Grove" fiukert felel, hogy ha megtalaja az illetot, eleg csunyan fog jarni, amennyire megismertem Will-t, eleg komolyan mondta! Minden szaba idejeben az utan fog kutatni, ki lehetett! felelmetes, ugazabol tuti a taboron belul vki, mert pontosan tudta mikor nem vagyunk a kabinban, es csak keszpenzt vitt el semmi mast! ennyit errol, varom a fejlemenyeket, az en borond kulcsom a nyakamban van egesz nap! Midenem benne van,a mi szamit! Ezek utan mindenki megtartotta az orait, majd ebed, utana delutani foglalkozasok, elegge sikerult bebarnulnom, ill. meg piros vagyok,  de majd bebarnul, hnaptol, jobban kenem magam, eleg lesz egy idore a napbol!:) Estere sport estet kaptunk mi "Grove" fiuk, igy fociztunk egy jot egesz palyara! nagyon jo volt, ugyan kikaptunk 5:3ra, de hatalmas jatek volt, ez is sokban hozzajarul ahhoz, h "csapatta" erjunk! szoval nagyon hasznos volt!:) Egy golt rugtam en is! Majd mentettem egyet a golvonalrol!:) egy golpasszt is adtam, de vegul nem sikerult nyerni!:) Na mindegy, utana atmentunk a kosarpalyara, ahol mar senki nem akart jatszani, na mondom akkor, beallitom a tegnapi rekordom, ahol 4:31mp alatt bedobtam 50db 3pontost! ket labdaszedovel! (5dolcsit nyertem vele) Most fogadas nelkul 60at kellett bedobnom 5perc alatt...... 59et dobtam be!:) nem baj majd legkozelebb!:) 70ig akarok felmenni a tabor vegeig!:) sztem meglesz!:) na ez volt a mai nap, sajnos rosszul indult, de azert estere, mar mindenkinek jo kedve lett!:) 

Szep napot mindenkinek!!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr581211290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fufru 2009.06.27. 13:03:59

Sajnálatos történet, bár kicsit érthetetlen. Tegyük fel, h vmelyik kölyök volt. Ha 5000dolláros táborba küldik, nem gondolom, h égető szüksége lenne másnak a pénzére. Ha meg vmelyik társad volt,

Fufru 2009.06.27. 13:08:05

akkor gratulálok, jófej gyerek.
Még a legjobb helyen is van vmi para mindig.
A tábor végére benevezünk a nagy rekordra,jó? Bérlünk neked egy oldalt a "nagykönyvben":):)
Itthon okés minden, az idő elég változó, hol esik, hol süt. Kánikula sehol se, pedig mennénk a telekre.
Dolgozgatunk, legalább telik az idő:)
Sok puszika!

wolfkristof 2009.06.27. 18:51:16

kotelet a tolvajnak! kula utan probalok erdeklodni, de nem adja konnyen magat.. -nem az a netfuggo tipus:D mint ahogy Bea mondta, ugy latom ez eddigi eleted legjobb dontese (amerika), de azert a popkiraly temetesere elmehetnel 1 fake nose-ban! nagyon orulok, jol erzed magad -igy tovabb!!!! csokollak!!!
süti beállítások módosítása