Udv!

A tolvaj meg nem kerult  akezunk koze!:S Tegnap roplabdaval kezdtem, majd jott a varva vart Basketball Leagues, ahol ugye van egy sajat csapatom, melyet 4hetig, fogok dirigalni, 8-9eves gyerekek, imadom oket!:) ha jol emlekszem 6csapat van a ligaban, egy meccs 2*18percig tart, hatalmas merkozesen nyertunk, 26-15re, nagyon ugyesek voltak, rengeteget jartattak a labdat, ahogy kertem, okos dolgokat csinaltak, sokat futottak, es rendezetten vedekeztek, nagyon boldog voltam!:) nagyon motivalt volt a csapat! Ebed utan kovetkezett az idosebbek Ligaja, na nekik mar nincs edzojuk, igy en vtam a sipmester, kicsit unalmas volt! Vacsora utan a gyerekeknek Casino est volt, kaptak jatek penz, es volt rengeteg asztal,, ahol lehetett kulonbozo szerencse jatekokat kiprobalni, gyujteni kellett a penz, nyerni minel tobbet, mert a vegen igazi ajandekra lehetett licitalni, tok vicces volt, paran nem tudtunk mit csinalni, igy gyorsan kitalaltunk valami vicceset, az egesz a betonpalyan volt megrendezve, ahol a Gokart, meg a gorkori-hoki palya van, na beallt egyik haverom a gorhoki kapuba, es par meterrol lehetett neki loni, egy loves, 25Cent-be kerult, mindenki hozzank jot, 10perc alatt csinaltunk 21Dollart!:) Aki belotte annak megduplaztuk a lovet! 2embernek siekrult osszesen! A vegen a penzt a "gyerekeimnek" adtam titokban!:) Ezek utan kozoltek, hogy ma estere egy paran kimenot kapunk hajnal 1ig! Mondanom sem kell, volt nagy rohanas a kabinhoz, tusolas, ruha csere, indulas a kovetkezo kisvarosba, ahol van egy BAR!:) Kiderult, hogy az egyik Angol Srac pont ejfelkor lesz 21eves, szoval tokre varta mindenki!:) Tok jo kis hangulatos BAR volt, kinti, nyari, kiulos reszekkel, benn egy kis tancter, de nem ez volt a lenyeg, hanem h egyutt voltunk egy kicsit, es hulyultunk a tabortol messze!:) Szerencsere most senki nem rugott be! Van egy jatek itt amcsiban, ebben az allamban mindenhol ezt latom, tegnap este a BAR-ban is, a kiulos helyen lehetett jatszani, olyan ez, mint otthon a lengoteke, annak is nagy hagyomanya van, na itt van ket, nevezzuk lapnak, kozepen egy lyuk, es ez meg van dontve kb 30fokban, vannak babzsakok amiket dobni kell a laphoz, ugy hogy maradjon a lapon, vagy essen bele a lyukba, ket ilyen van egymassal szemben kb6-7 meter tavolsagban, es igy folyamatosan megy a jatek, 4en jatszak, ket fajta szinu babzsakkal, ha bedobod a lyukba 3pont, ha a lapon marad 1pont, 21ig megy a jatek! Nagyon szeretem, jo kis jatek! Na ez volt tegnapo este, aztan fel1korul mar ittt voltunk a taborban. Ma mar valamivel huvosebb az ido, kicsit fuj a szel, meg nincs 35fok!:) Ebedre csinaltunk meglepetest James-nek, akinek szulinapja van! Most kaptam egy ora pihenot, nem kell a kabinban lennem a gyerkocokkel, a csendes piheno alatt! Ime nehany kep az elmult 48orabol, jok legyetek sziasztok!

JAAAAAAHHHHHHHHH, majdnem elfelejtettem, megkezdtem a 3.hetemet a taborban!:) 

 

Az elso ket kepen Tommy lathato, aki amcsi gyerek, nem pici, nagyon jo srac!!!!

Ez az a jatek!:)

 A BAR elott!

 

golfkocsiban... (a taborban)

 

ebed elotti keszuletek, remelem felismeritek az irasomat!:)

 

Az unnepelt, James!

 Kapott egy Udvozlo-lapot is!:)

Megint itt vagyok! Ma este megint szabadok vagyunk, gyanus ez nekem!J Megint olyan program van a gyerkocoknek, ahova a “grove” fiuk nem kellenek, igy jatszottunk egy ujabb foci meccset, kikaptunk megint… J Most itt este kilenc ora van, 10tol megbeszelesunk lesz majd. Holnapra szabad napot kaptunk sokan, nem tudjuk meg mere megyunk, de reggeli utan beulunk a kocsiba, es majd lesz valahogy!:) Jah es majd szombaton less Julius 4., a Fuggetlenseg napja, amikor szinten szabad az egesz napunk, ugy tervezzuk bemegyunk Chicago-ba, egy teljes egesz napra, es meghoditjuk a varost! A mai vacsora a szabadban volt, ami annyit jelent, hogy kitettek minden egy dobozba. Kabinonkent volt egy tuzhely, amit meg kellett “sutni” az cask a virsli meg a hamburger hus volt! Vicces volt!:) Kezd kicsit elegem lenni a gyors kajabol, amikor egy nap 3szor azt adnak, az sok! Nah mind1J Remelem igy ket het utan sem unalmas a blogom, es igyekszem a kepekkel meg szinesebbe tennem az oldalt, az angolom a napokban annyira nem volt jo, valahogy most jol esik magyarul beszelni! Lehet most van az, hogy hianyzik a Magyar nyelv!:) Most megyek megfurdok, aztan meeting van! Jo reggelt mindenkinek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr601214241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slates 2009.06.29. 22:58:39

Pedig jobb ha hozzászoksz a gyors kajához, az az Ő nemzeti ételük, szerintem képtelenek úgy ennivalót csinálni, ami már nincs legalább 90%-ig előkészítve. E-mailban elküldhetnéd a számod, hogy hova utaljak vásárlás céljából :)
süti beállítások módosítása