junius 22-23

2009.06.24. 05:36

Hye!

 

Itt vaaannnnnnaaakkkkkkkkkk...............

 

Eljott ez a nap is, megjott az Ordog osszes kolke!!!!:) tegnap 22.en delelott mindenki az utolso simitasokat vegezte a tabor kulonbozo teruletein, amikor megerkezett az elso auto, szerencsere egy gyermekkel!:) Na ettol a pillanattol kezdve elszabadult a pokol!:) na jo csak viccelek, szep sorban erkeztek a csaladok, mi pedig fogadtuk oket, akik a mi kabinunkba tartoztak, azoknak segitettunk bepakolni azt a cuccot amit meg magukkal hoztak, beszelgettunk a szulokkel, sved asztal meg minden, aztan a szulok tavoztak, a nem kicsi autoikkal, volt aki helikopterrel hozta a gyereket, szted???? azt hittem valami baj van, azert jon a kopter, de kiderult nem... nem semmi, na ez volt kb. 2oraig, amjd megjottek a buszok, melyek a nagyobb varosokbol hoztak a kolkoket! 5busszal erkeztek, volt minden, sikitas, orjonges, olelkezes, egesz siman ment... :) utana megmutattuk a sracoknak a tabort, mit hol talalnak, majd vacsi, es este tabortuz, ahol enekeltunk, bemutattak minket, ki mit tanit. Majd alvas, eleg porgos nap volt, a gyereket isteni aranyosak, tokre szeretnek bennunket, este vittem oket a tusoloba, tok aranyosak olyan hatalmas torulkozoben, hatalmas samponokkal, meg tusikkal, jah itt egy sampon 750ml, nem 250ml vagy 350, mint otthon... te jo eg!:) na mind1, egesz ugyesek de ami a legfontosabb hogy szofogadoak!:) talan az egyik legjobb helyre kerultek elnezve a mai napot, ma tartottam ket kosar edzest, meg ket darab strandroplabdat, tok jo volt! 8-9 eveseknek, akik nagyon kezelhetoek voltak, meg 13-14eveseknek, akik kevesbe, de egy kis sippal, meg kemenyebb szoval mindenki tudta hol a helye!:) have fun!:) elvileg egy nap igy nez ki! reggeli utan van 2 foglalkozas, majd ebed, utani csendes pihi, majd 3program kovetkezik, utana vacsi, majd kozos esti program! nekem ma volt egy lyukas oram, minden masodik nap van egy!:) ilyenkor amit akarok azt csinalok!:) 4.volt szabad... kosaraztam egyedul egy kicsit az egyik palyan! este kabin verseny volt, allomasokon kellett feladatokat teljesiteni minden egyes kabinnak, egesz ugyesek vtak a sracok!:) utan kicsit dumcsiztunk, de fel 10kor villany oltas!:)  szal ez volt a mai nap, eleg faraszto napok varnak rank, de ugy telik az ido itt, hogy az valami felemetes!:) hihetetlen, de tenyleg! na megemlitem a vegen, vannak borzaszto gyerekek is, de szerencsere keves.... :)

jok legyetek! Jerry

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr111204793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eGoNkA 2009.06.24. 12:12:33

hát mit is csinálnál az egy órás szabdidődben, mint kosaraznál?:)
nagyon helyes;)

slates 2009.06.24. 17:51:00

Édesek mi a türcsiben? :) A méretekhez meg kezdj hozzászokni, minden legalább 2x akkora mint idehaza és ez igaz a ruhákra is, ha mész mindig mindent próbálj fel. Már írom a listát :D

Fufru 2009.06.25. 00:09:31

Szokjad az érzést Gerike:)
Helikopter, nagy autó...ugyan már:):):)
Egy óra szabadidővel 2 naponta, én is tudnék mit kezdeni. Itthon dögunalom, de azért szeretjük:) Legalább az eső már nem esik.
Sok puszi!!!

Shokatear 2009.06.25. 09:48:01

"este vittem oket a tusoloba" - nc :D
Amúgy az amcsik IQ-ja nem feltétlenül dupla akkora mint az EU-ban :D Azért a helikopáter odatett - érdekből érdemes haverkodni a kis sráccal, hehe :D
süti beállítások módosítása