Hello!

Este fel11 van, nezzuk mi tortent a mai napon! Reggeli utan meg kicsit rendezkedtunk az uj kabinunkban, majd 10ora magassagaban elindultunk kocsival South Haven-be, ami kb 45percre van Chicago iranyaba, mindenki oda akart menni, igy a Szelek Varosaba nem jutottunk el!:S Az uton bealudtam, arra keltem, hogy mar ott vagyunk!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letettuk a kocsit majd elkezdtunk setalni a part fele, hogy megkeressuk a tobbieket, emrt volt aki szinten kocsival jott, volt akik busszal indultak a taborbol, egesz kis aranyos varoska South Haven, persze mindenhol zaszlo, meg mindenki amerikas poloban, rengeteg ember az utcan, az ido is egesz turheto volt, szoval egy egesz jo napnak neztunk elebe.

 

Utkozben a part fele a folyo mellett haladtunk, mely ketteszelte a varoskat, es a vegen a toba torkollott. vegig kikoto volt mindet oldalon, nagyon szep volt! Miutan kiertunk a partra sikerult egesz hamar megtalalni a tobbieket, kicsit furodtunk, meg setaltunk egyet a parton

 

de aztan szerencsere a tobbiek is menni akartam erre arra, nem csak fekudni a parton. Igy feloltoztunk es indulas vissza a varosba, betertunk egy etterembe, ahol egy nagyon jot ebedeltunk, mondanom sem kell a menu szokasos volt, hamburger+sultkrumpli, eloeltelnek pedig hagyma karikak! na ilyen finomat meg nem ettem, tobbszor volt mar a taborban, de ez felelemetesen finom volt, raadasul igy szolgaltak fel.

 

Andy-vel

Isteni volt... Utana szetvaltunk, en nem akartam ujra a partra menni, Andy sem, a tobbiek visszamentek, addig mi elmentunk a Wal Mart-ba, mert Andy-nek kellett uj rovid gatya, meg zokni, utana megneztunk egy golfpalyat, mert a srac nagy golf rajongo, csak elegge alul volt oltozve igy nem mentunk be, majd vissza Wal Mart, mert Andy mondta, hogy szeretne aludni egyet, mondtam szuper, mert en addig setalok a Wal Mart-ba, vegre volt idom mindent megnezni, mostmar legalabb tudom mi mindent arulnak!:) Tobb mint egy orat elvoltam, vegul csak egy pendrive kerult a kosaramba, 4giga 15dolcsiert, kellett mert a kepeimet arra rakom ra majd, csak 2GB-s a fenykepezo kartyam, na mindegy, annyi mindent nezegettem, mint pl DC comics-os Pizsama!:) Kosaras cuccok, elektronikai cuccok, az Ipod Nano 8gb 150dolcsi a Wal Mart-ba, az sztem jo ar, bar lehet olcsobban is szerezni! Fel nem tudom sorolni mennyi minden van!:)  (koztuk sok folosleges cucc) Utana visszamentunk a varosba, beultunk egy hajora,ami a kikotoben volt, es egy BAR volt, ott egy kicsit elvoltunk, majd seta vissza a kocsihoz, talakoztunk a tobbiekkel es vissza a taborba, ahol megneztuk a tuzijatekot, most blogolok, majd megyek aludni, mert faradt vagyok szokas szerint, jo nap volt ez a mai!:) Sajnalom, hogy nem Chicago-ba mentunk, de azert ez sem volt rossz!:) De legkozelebbi szabadnapomon megbeszeltuk, hogy irany CHICAGO!!!:) Mara ennyi! Udv, es meg egy kep South Havenbol, peace!

   

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr31227331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shokatear 2009.07.05. 10:25:10

nem értem, a Wal-mart-ban lehet aludni is? :D

slates 2009.07.05. 10:47:34

Hivatalos eladónál az ipod mindenhol 150 dollár + ÁFA

slates 2009.07.05. 14:23:30

Egy kis infó későbbre, pont a Függetlenség Napján nyitották meg újra a Szabadság-szobor felső kilátóját (igaz max 30 ember mehet fel egyszerre), szal mázlid lesz :D
süti beállítások módosítása