julius 9-10

2009.07.11. 21:09

Hello!

Csutortoki esti program a kulonbozo volt kabinonkent, az idosebbek elmentek egy kozeli Go-Kart palyara, a fitalabbak pedig a tabor teruleten csinalhatattak barmit, persze elozetesen valasztani kellett.  GAGA jatekot valasztottak a sracok, igy vascsora utan azt jatszottuk egeszen addig, amig  a nap le nem ment, majd jott a pizza!:) A sracok kezdeni rosszak lenni, kiismernek minket gyorsan, es megtalaljak a rest a pajzson, na de sebaj, majd uj szabalyokat vezetunk be!:) Penteken lazabb napom volt, a 4hetes taboroz kozul a fiuknak nem volt tanitas, azt csinaltak egesz nap, amit csak akartak, a lanyok pedig mentek a nagy tohoz, igy keszulhettunk a nagy focimeccsre, hat eleg jo kis meccs volt!!! a eredmeny dontetlen lett 2-2, de jo kis hajtos, magas szinvonalu:) merkozes volt. ime nehany kep:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annyira nagy volt a merkozes elotti laz, hogy en is aldozataul estem... Mohawk indian serom lett, es meg harci festest is kaptam, a csapat kepen jol latszik,melyen egyarant ENGLAND es a WORLD csapat is szerepel, h masok is megvadultak, es keszitettek extra viseletet a meccsre, a gyerekek is ossze vissza pingaltak magukat! nagyon jo volt, nem bantam meg, hogy levagattam a hajam, ugyis erett mar egy vagas!:) Azota a punk serom eltunt!:) A meccs utan egybol megszabadultam tole!:) Szoval ez volt a nagy durranas tegnap, az esti program Casino night volt a sracoknak, nagyon elveztek, kulonbozo szerencse jatekokak jatszottak!:) Nekem kicsit mar uncsi volt, hiszen a 4hetes taborban mar egyszer volt ez program, de meg lesz ketszer!:) na mindegy! Amugy minden rendben varom mar nagyon a jovohet veget----> SZABADNAP!:) Jo hetveget, udv!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr181240899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wolfkristof 2009.07.11. 22:52:00

-hajra mohawks!!! -skalpot nekik!!! :D

Shokatear 2009.07.12. 10:03:03

"A sracok kezdeni rosszak lenni" - mire hazajössz törni fogod a magyart :D

Elég durva volt az indián séród, de nagy ötlet volt!

Fufru 2009.07.12. 22:13:48

Állat a séród Szivi!:) Hosszútávon nem vállalod???
süti beállítások módosítása