Sziasztok!

Egy kicsit megcsusztam a napokban, elnezest mindenkitol!:) Eleg nagy volt a rohanas a szabadnap utan! kedden folytatodott minden a forgatokonyvek szerint, mondjuk az ido nem volt kegyes hozzank, kb 17fok volt kedden, szerdan, tegnap mar valamivel elfogadhatobb, de a legrosszabb, hogy a napot nem lattuk, es sokszor meg az eso is szitalt, volt olyan, hogy az edzest abba kellett hagyni az eso miatt! A heten sok szabad estet kaptunk! Szerdat, Csutortokot,Pentek mehetunk amerre akarunk este 9tol egeszen hajnal 1ig! Szerdan egy Ausztral fiunak volt szulinapja, megleptuk ot is egy kis ajandekkal, majd este a legkozelebbi kocsmaba mentunk! egesz jo volt, bar en csak Cola-t ittam... Tegnap este mge bementunk Kalamazoo-ba, mert az egyik angol fiu mar nagyon rosszul van a gyorskajatol, foleg ami a taborban van, mondjuk megertem ez a het eleg rossz volt kaja teren, pizza, hotdog,hamburger... meg jo, h van rengeteg salata, meg teszta (szinte mindig, B variaciora) bolognai szeruseg! Kedden megdicsert Sue (csapatsportert felel) , hogy ugyesen tartom az oraimat, mert figyelnem ram a gyerekek, es nagy lelekesedessel csinaljak a feladatokat! Azt tudni kell, hogy altalaban 9-12eves gyerekeket okatatok, szoval eleg kicsik,es sokszor versenyeztetem oket magammal, viccesen, mindig felajanlom, hogy ha veszitek az adott feladatban,akkor kell csinalnom ezt-azt, altalaban fekvotamasz, vagy futas, szoval elvezik nagyon, es eszre sem veszik, hogy kozben milyen jol dolgoznak nekem!:) Ez tetszett Sue-nak!:) Az eso miatt, sokszor takaritottam meg a kosarpalyat a napokban, de aztan megint elkezdett esni, kosszi!:) A ropi palyan is  ahomok, az eso miatt hasznalhatatlan volt, igy azt is felastam, felgereblyeztem, szoval van mit csinalni boven!:) Ma lett vege a 2hetes tabor a lanyoknak, holnap ugye julius4! vasarnap pedig gozerovel keszulunk a 2hetes fiu tabor hetfoi megnyitojara!:) Na az kemeny lesz!:) ma mar atpakolunk abba a kabinba, ahol majd a gyerekekkel leszunk, 11gyerkoc lesz a kabinban, 4en leszunk felugyelok,sztem jo moka lesz!:) Most itt reggel 9ora van, ma segitunk ahol tudunk, kozben orakat tartunk, atcuccolunk a masik kabinba, porogos egy este lesz, ja es most nem tudok kepekkel szolgalni, ugyanis meg mindig nem sikerul atalakitot vennem, se Meijer, se Wall Mart nem arul, csak amcsiknak, akik europaba akarnak menni,szuper nekem a "masik irany" kellene!:) A  fenykepezo akksi meg lemerult, majd keritek valakit, akinek van atalakitoja, mert a cseh fiu eltorte a sajatjat, de allitolag van itt meg, akinek van!:) Szoval most porognek a dolgok rendesen, de igyekszem frissiteni a blogot! szep napot mindenkinek, itt vegre jobb az ido, holnap Juli4!!! ----> Szabadnap!:) 

Udv  

Na itt vagyok ujra! Most este kilenc ora van, vegeztem mara mindennel! A mai nap laza volt, A Glen (2hetes tabor lanyoknak) ma bezart!:) Mindenki hazament, igy ma mi atcuccoltunk az uj kabinjainkba, hetfon jonnek a gyerekek, es nyit a GROVE!:) Delutanom szinte a koltozessel telt, kipakolas bepakolas mar egesz jol megy, csak az a baj, hogy egyre nagyobb helyet foglalnak el a cuccaim, pedig nincs tobb ruham!:S erdekes lesz a hazaut!:) Vacsora utan volt meg egy megbeszeles, atneztuk, hogy kik jonnek a WILDCATS kabinba. (ez lesz a nevunk) 11gyerek lesz majd, 3felugyelo, plussz lesz egy Junior felugyelo velunk, tehat osszessegeben 4en leszunk 11kolokre, az egesz jo, sztem!:) Ma volt basketball leagues, sajnos a csapatom kikapott!:( De sebaj, majd legkozelebb!:) Holnap lehet, hogy csak a South Heaven-be megyunk, ami a michigan to egyik turista resze! nem sok mindenki akar menni Chicagoba!:S na majd latjuk! megyek aludni, de mellekelek egy kep kepet, ami azt jelenti megoldottam az akksi feltoltest!:)

 

ez az uj kistaskam a cameranak, csak h Anyu megnyugodjon!:)

 

az uj terulet! Grove kabinok!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hello!

 

az uj szobam!

 

Wildcats Kabin!

 

Wildcats 2

 

Lucas meg en.

A bejegyzés trackback címe:

https://summerintheusa.blog.hu/api/trackback/id/tr351224757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fufru 2009.07.03. 17:25:39

Zajlik az élet úgy látom!:)
Kedves Gerike te leszel a munka hőse!!Szupik a képek és igényt tartanék egy "spongyaboboslegóóóóra":):):)
Puszika!

Shokatear 2009.07.05. 10:19:37

Látom, a magyar zászló bejátszik. Nagyon jól tetted, hogy kiraktad, szokják csak az amcsik! :D
süti beállítások módosítása